Stiri Can-Am

Volan incalzit pentru UTV-urile Can-Am de la Heat

Heat Demon a anuntat ca versiunea adaptata pentru UTV-urile Can-Am de volan

CAN-AM 2016 Series

Can-Am a anuntat deja noutatile seriei 2016 a caror lansare se preconizeaza a

Reduceri Can-Am

ATVROM ca principal distribuitor autorizat Can-Am in Romania ofera clientilor

CAN-AM OUTLANDER MAX 850 XTP

Can-Am Outlander Max 850 XTP este un atv fabricat de compania canadiana

Producatorul nord-american, lider al industriei powersports, BRP prin brand-ul sau specializat Can-Am a lansat zilele trecute o varianta cu 4 locuri a side-by-side-ului sportiv Maverick X3, adica 2017 Can-Am Maverick X3 MAX, sustinand (pe buna dreptate) ca este la acest moment cel mai puternic vehicul MAX de pe piata.

 

2017 maverick x3 max x rs turbo r gold and can am red 3 4 front

Dupa ce in septembrie anul trecut, Can-Am BRP a reconfigurat standardele performantei side-by-side-urilor sportive prin lansarea redutabilului Maverick X3, a venit momentul ca acest model sa fie prezent si intr-o varianta extinsa, cu 4 locuri, asigurand astfel premisele unei aventuri extreme off-road in familie sau intr-un grup de prieteni. In mod evident, modelul MAX se bazeaza pe tehnologia si performantele modelului “clasic”, de doua locuri, insa Can-Am se poate bucura acum de noi nivele de confort, performanta, manevrabilitate la superlativ in acest segment multi-passenger.

2017 Maverick X3 MAX TURBO R white side right

Bineinteles ca principala modificare a intervenit la sasiu, care a fost marit si care a determinat si reconfigurarea cabinei si a sistemului de suspensii. Cockpit-ul Ergo-Lok a devenit astfel mult mai extins si spatios, dar si confortabil. Cele patru scaune se afla la acelasi nivel, un nivel destul de jos cum se cuvine unui model sportiv pur, dar sunt foarte confortabile. Aceste scaune Ergoprint sunt ajustabile in patru trepte, oferind astfel ocazia unui confort rafinat pasagerilor, indiferent de statura si gabaritul lor. Ajustarea se face intr-o marja de 5,1 cm pe verticala si 10,2 cm pe orizontala, iar in plan general, spatiul pentru pasagerii din spate este cu 18% mai mare decat in orice alt vehicul similar de pe piata, din acest moment. In privinta sigurantei, pe langa centurile de siguranta, pasagerii se pot tine si de manerele ergonomice, montate in usile vehiculului.

maverick x3 trail riding

Suspensiile au fost regandite, fiind vorba de o sarcina mai mare. Si de aceea, Can-Am BRP a gandit un sistem de suspensii spate inspirat din lumea camioanelor, tip TTX, plus un sway bar (o bara stabilizatoare, esentiala mai ales in viraje), suspensii ce au o cursa de 50,8 cm (55,9 cm Maverick X3 MAX X rs) si cu amortizoare FOX 2.5 Podium cu QS3 compresie ajustabila. In fata, exista brate tip A-arms cu sway-bar, ce asigura o cursa tot de 50,8 cm (si tot 55,9 cm la versiunea X rs), de mare performanta. Garda la sol rezultata este de 35,6 cm. Acest sistem de suspensii fata si spate este protejat de un scut HMW (high-molecular weight) de mare durabilitate si rezistenta. Sasiul a fost realizat din otel complet sudat DP980, asigurand o manervabilitate exacta, o torsiune rigida si o mare durabilitate.

2 2017 maverick x3 x ds airflow dynamics transmission copy

Cu un ampatament de 342,9 cm (adica 135 de inci), Maverick X3 MAX se impune in intreaga industrie, fiind cu o lungime cu 15% mai mare decat orice competitor, aceasta traducandu-se printr-o mare stabilitate, inclusiv in viraje stranse la mare viteza, plus o conectivitate fidela la experienta si feeling-ul unei aventuri off-road. Sistemul de directie quick-ratio, ultima generatie de servodirectie Tri-Mode Dynamic Power Steering, moduri de conducere selectabile si controlul inteligent al acceleratiei (iTC) contribuie la controlul, imbunatatirea vitezei si comportamentul la mari viteze ale Maverick X3 MAX. Nu in ultimul rand in privinta tractiunii si eficientei, anvelopele Maxxis Bighorn 2.0 cu diametrul de 76,2 cm (30 inci) au un rol important in asigurarea unei aderente superioare, in timp ce discurile de frana de 262 mm de pe fata ofera performante deosebite de oprire, chiar de la viteze superioare.

cq5dam.web.1322.13242

Acest side-by-side impresionant are o platforma de propulsie performanta, reprezentata bineinteles de un motor Rotax, in cazul de fata Rotax ACE in trei cilindri in linie cu turbina si ventilatie pe masura, ce ofera cei 154 cai putere cu care se lauda. Aceasta ventilatie consta in trei prize de aer plasate la inaltime si pastrate uscate ce se combina cu un sistem de evacuare premium, cu un debit urias, creandu-se astfel o dinamica avansata a fluxului de aer si un zgomot personalizat. Transmisia QRS-X CVT eficienta, de un inalt raspuns a fost calibrata sa se elimine practic eventualul lag al turbinei si sa imbunatateasca raspunsul pedalei de acceleratie. In tandem cu sistemul excelent gandit de captare si crestere a fluxului de aer exista un sistem avansat de racire, ce confera un nivel optim de performanta si echilibru, in orice moment.

maverick x3 max sand roost

La fel ca si in cazul modelului de doua locuri, e vorba de trei pachete distincte ale acestui side-by-side: Maverick X3 MAX de baza, Maverick X2 MAX X ds, care au o latime de 64 inci (162,5 cm), plus modelul premium Maverick X3 MAX X rs se prezinta cu o latime de 182,9 cm (72 inci), doua optiuni de culoare si mai ales, un sistem de suspensii integral ajustabile, cu o cursa de 55,9 cm, cuplat cu amortizoare FOX 3.0 Podium RC2.

beneficii

  • Garantie extinsa ATV-urile Can-Am beneficiaza de o garantie maxima de 5 ani.

showroom

15 ani experienta in domeniul vanzarilor de ATV

Magazine de prezentare ATV

  • 1

    SHOWROOM BUCURESTI-SPLAIUL UNIRII NR.168

  • 2

    SHOWROOM PITESTI STR. FRATII GOLESTI NR.48

contact