Stiri Can-Am

OUTLANDER L X MR 2016

Can-Am scoate pe piata in 2016 noul model Outlander L X MR propulsat de un

Acesorii atv Can-Am

Atv-urile produse de catre Can-Am sunt vandute catre clienti in varianta

Garantie extinsa de 5 ani pentru toate ATV-urile si

Ne face placere sa anuntam o noua surpriza clientilor nostri: garantia

CAN-AM OUTLANDER MAX 850 XTP

Can-Am Outlander Max 850 XTP este un atv fabricat de compania canadiana

Dupa majoritatea specialistilor din industrie, dar si media, plus a comunitatilor off-road, in special cel sportiv, 2017 Can-Am Maverick X3 (in cele trei versiuni ale sale) reprezinta hit-ul anului 2016, cel care restabileste standardele in privinta side-by-side-urilor sportive.

Astfel, fara indoiala ca acest redutabil side-by-side reprezinta o miza enorma in ochii producatorilor after-market specializati pe diferite componente de top. Unul dintre acestia, un nume destul de cunoscut in SUA, Factory UTV LLC (FUTV) si deopotriva printre liderii aftermarket pentru UTV-uri a pus deja la dispozitie proprietarilor de Maverick X3 o gama larga de produse si componente, menite sa personalizeze si chiar sa imbunatateasca performantele vehiculului.

Una dintre ultimele aparitii in vitrinele producatorului Factory UTV, de fapt la origine o mica afacere de familie, dezvoltata in Sacramento California, o reprezinta un suport de roata de rezerva pentru excelentele Maverick X3. Atunci cand se pune problema unor iesiri scurte si dese pe nisipuri sau pe pietris, nu reprezinta tocmai o problema dotarea cu o roata de rezerva, insa cand e vorba de o aventura prelungita si mai ales intr-o salbaticie perfecta, atunci lipsa unei roti de rezerva la indemana poate ruina chiar succesul iesirii.

Steel Dual Clamp Spare Tire Mount reprezinta solutia ideala de suport fixat de roll cage, in care sa ia loc o roata de rezerva. Are cateva avantaje incontestabile, atat din punct de vedere practic general, cat si fata de produsele concurentei: fixarea sau demontarea se realizeaza cu mare usurinta, kitul este extrem de puternic si rezistent, permite pozitionarea ideala, astfel ca imaginea din oglinzile retrovizoare sa nu fie blocata de roata, iar si asa micul spatiu de depozitare al lui Maverick X3 (e model sport, totusi) sa nu fie afectat de instalarea unei roti de rezerve. La care se adauga un frumos si cu gust finisaj al tubulaturii de otel.

Factory UTV detin multe alte solutii de dotare si imbunatatire a side-by-side-ului prefert (nu numai ale brand-ului Can-Am BRP), realizand totodata si o personalizare a acestuia, care in mod sigur va fi pe placul utilizatorilor. Acestea pot fi descoperite pe site-ul oficial al producatorului after-market.

beneficii

  • Garantie extinsa ATV-urile Can-Am beneficiaza de o garantie maxima de 5 ani.

showroom

15 ani experienta in domeniul vanzarilor de ATV

Magazine de prezentare ATV

  • 1

    SHOWROOM BUCURESTI-SPLAIUL UNIRII NR.168

  • 2

    SHOWROOM PITESTI STR. FRATII GOLESTI NR.48

contact