Stiri Can-Am

Can Am Outlander L 450 PRO

Can-Am Outlander L 450 PRO este un nou ATV 4x4 Can-Am care are aceleasi

Spyder Can-Am RS-S

Spyder Can-Am RS-S este un vehicul inovator si vine cu o lista de upgrade-uri

ATV Can-Am 6x6

Atunci cand informatiile oficiale din partea constructorului lipsesc, indicii

ATV Can-Am Renegade 570

Can-Am lanseaza in noua colectie 2016 modelul ATV Renegade 570 fabricat

Stiri

Producatorul nord-american, lider al industriei powersports, BRP prin brand-ul sau specializat Can-Am a lansat zilele trecute o varianta cu 4 locuri a side-by-side-ului sportiv Maverick X3, adica 2017 Can-Am Maverick X3 MAX, sustinand (pe buna dreptate) ca este la acest moment cel mai puternic vehicul MAX de pe piata.

 

Dupa majoritatea specialistilor din industrie, dar si media, plus a comunitatilor off-road, in special cel sportiv, 2017 Can-Am Maverick X3 (in cele trei versiuni ale sale) reprezinta hit-ul anului 2016, cel care restabileste standardele in privinta side-by-side-urilor sportive.

Chiar daca nu se ocupa de achizitii spectaculoase, producatorul canadian BRP are darul de a incheia parteneriate spectaculoase, cu rezultate spectaculoase. Ultimul parteneriat de acest gen a fost incheiat saptamana trecuta cu renumita companie DragonFire, specializata pe produse si componente aftermarket pentru vehicule offroad ATV si side-by-side, prin care in 2017 aceasta va furniza o serie de componente proiectate si destinate special pentru UTV-urile familiei Defender, deja celebrele vehicule utilitare.

Toamna incepe cu vesti bune la ATVROM! Toate modelele 2016 Can-Am Spyder din gama F3 se afla in lichidare de stoc si beneficiaza de un pret special cu un discount de 15% fata de pretul de lista.

beneficii

  • Garantie extinsa ATV-urile Can-Am beneficiaza de o garantie maxima de 5 ani.

showroom

15 ani experienta in domeniul vanzarilor de ATV

Magazine de prezentare ATV

  • 1

    SHOWROOM BUCURESTI-SPLAIUL UNIRII NR.168

  • 2

    SHOWROOM PITESTI STR. FRATII GOLESTI NR.48

contact