Can-Am Review

CAN-AM COMMANDER ADVANTAGE

COMMANDER este un vehicul side-by-side fabricat de CAN-AM care se impune la

Can-Am Maverick 1000R X mr - UTV model 2014

Can-Am Maverick 1000R X mr, un UTV de 101 cai putere, este construit sa atace

Can-Am Commander 1000 XTP

SSV Can-Am Commander 1000 XTP este inclus in lineup-ul pentru 2016 prezentat de

ATV CAN-AM OUTLANDER ADVANTAGE

SSV Commander Mossy Oak Break-Up Country este solutia optima pentru pasionatii de trasee off-road vehiculul fiind conceput sa fie adaptat pentru partide de vanatoare.

Aspectul sau este unul special culoarea fiind una de camuflaj iar dotarile standard sunt menite sa ofere un comfort maxim si spatiu de depozitare pentru trusele de vanatoare si alte bagaje.

Commander Mossy Oak este dotat cu un motor ROTAX® 1000 V-TWIN cu 8 valve ce dezvolta o putere de 85cp a carui racire este asigurata de un sistem bazat pe lichid care garanteaza functionarea la paramaetri maximi.

 

 

 TRI-MODE DYNAMIC POWER STEERING (DPS) asigura conducatorului trei moduri de tractiune selectabile menite sa ofere asistenta in functie de tipul terenului pe care se face deplasarea.Interactiunea acestui mod asupra tractiunii se face in functie de viteza de rulare si este conceputa sa ofere un maxim de comfort chiar si la viteze mari.

 

 

 

 

 

 

 

PROTECTIE SUPERIOARA 

Commander Mossy Oak beneficiaza de scuturi si masti, bare de protectie care contribuie la aspectul maiestuos dar si cu rol de protectie impotriva pietrelor si noroiului.Dedesubt este montata o platosa de aluminiu care ofera un plus de siguranta pasagerilor.

 

 

 

 

 

 

Troliu WARN 

Pentru acest model Can-Am a ales sa monteze un kit complet pentru o performanta completa si durabilitate .Este montat un troliu cu telecomanda ce poate tracta o greutate maxima de 2.041 kg.

 

 


 

 

 

 

Double Kolpin 6.0 Impact Gun Boots este cea mai incapatoare cutie pentru depozitat arme din intreaga gama KOLPIN si poate depozita cu usurinta majoritatea modelelor de arme de vanatoare.

 

Vopseaua cu care este acoperit Commander Mossy Oak este una de calitate superioara mult mai rezistenta la apa si razele ultraviolete decat majoritatea tipurilor de vopsele.

 

 

beneficii

  • Garantie extinsa ATV-urile Can-Am beneficiaza de o garantie maxima de 5 ani.

showroom

15 ani experienta in domeniul vanzarilor de ATV

Magazine de prezentare ATV

  • 1

    SHOWROOM BUCURESTI-SPLAIUL UNIRII NR.168

  • 2

    SHOWROOM PITESTI STR. FRATII GOLESTI NR.48

contact